19 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

19 September punika dinten ingkang kaping 262 utawi 263 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

18 September – 19 September – 20 September