20 September

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

20 September punika, dinten ingkang kaping 263 utawi 264 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[sunting | besut sumber]

  • 2004 - Pemilu Presidhèn Indonésia Puteran kaping kalih.

Wiyosan[sunting | besut sumber]

Séda[sunting | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | besut sumber]

19 September – 20 September – 21 September
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=20_September&oldid=1051420"