20 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 20 September)

20 September punika, dinten ingkang kaping 263 utawi 264 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2004 - Pemilu Présidhèn Indonésia Puteran kaping kalih.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

19 September – 20 September – 21 September