20 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 20 September)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

20 September punika dinten ingkang kaping 263 utawi 264 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2004-Pemilu Présidhèn Indonésia Puteran kaping kalih.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

19 September – 20 September – 21 September