12 September

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

12 September punika, dinten ingkang kaping 255 utawi 256 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

11 September – 12 September – 13 September
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 12 September ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=12_September&oldid=1055928"