13 September

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

13 September punika, dinten ingkang kaping 256 utawi 257 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

12 September13 September14 September
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=13_September&oldid=804171"