13 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 13 September)
Jump to navigation Jump to search

13 September punika dinten ingkang kaping 256 utawi 257 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

12 September – 13 September – 14 September