14 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka 14 September)

14 September punika dinten ingkang kaping 257 utawi 258 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

13 September – 14 September – 15 September