14 September

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

14 September punika, dinten ingkang kaping 257 utawi 258 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

13 September14 September15 September
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 14 September ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=14_September&oldid=804172"