13 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

13 September punika, dinten ingkang kaping 256 utawi 257 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

12 September – 13 September – 14 September