12 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

12 September punika, dinten ingkang kaping 255 utawi 256 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

11 September – 12 September – 13 September