12 Sèptèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

12 September punika dinten ingkang kaping 255 utawi 256 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

11 September – 12 September – 13 September