Jonathan Putra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jonathan Putra

Jonathan Putra (lair ing Middlesborough, Inggris, 12 September 1982) iku aktor, vidéo DJ, pambiwara lan modèl Malaysia. Dhèwèké dadi pambiwara ing Channel V, sawijining stasiun télévisi darbèné 21st Century Fox.

Jonathan Putra iku blasteran China-India-Melayu.

Filmografi[besut | besut sumber]

  • Pengancam Perkhawinan
  • Hanya Di Atas Kertas

Pranala njaba[besut | besut sumber]