23 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Februari2017 23 Fèbruari punika, dinten ingkang kaping 54 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

22 Fèbruari – 23 Fèbruari – 24 Fèbruari