24 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Februari 24 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 55 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

23 Fèbruari – 24 Fèbruari – 25 Fèbruari