Kedhaton Buckingham

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Astana Buckingham)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kadhaton Buckingham
Kadhaton Buckingham - London

Kadhaton Buckingham utawi wonten ing Basa Inggris menika Buckingham Palace menika papan minangka dalemipun Ratu Inggris kanthi resmi ing London. Istana menika papan kangge kedadosan-kedadosan kanegaran, papan kangge nyambut dhayoh, lan ugi papan kangge pariwisata. Asring nalika wayah kabagyan lan ugi nalika nembe dhuka papan menika kangge pusat kempaling masarakat Britania Raya.