22 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Februari2017 22 Fèbruari punika, dinten ingkang kaping 53 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

21 Fèbruari – 22 Fèbruari – 23 Fèbruari