7 Januari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Januari2016

7 Januari punika, dinten ingkang kaping 7 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Dinten Natal ing kalèndher Julian. Dinten Natal dipunriyayakaken déning Igréja-gréja Ortodoks kados ta Ortodoks Koptik, Ortodoks Masedonia, Ortodoks Serbia, Ortodoks Rusia, Ortodoks Anthiokhia kaliyan ugi Gréja Ortodoks Yunani ing Atena & Mesir.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=7_Januari&oldid=1007216"