Paus Pius V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Pius V punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1566-1572).

Panjenenganipun asma aslinipun Antonio Ghislieri sarta saking taun 1518, ugi Michele Ghislieri.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Gregorius XIII