Paus Gregorius XIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Paus Gregorius XIII.

Paus Gregorius XIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1572-1585).

Panjenenganipun asma aslinipun Ugo Buoncompagno (7 Januari 150210 April 1585). Panjenenganipun misuwur amargi netepaken Kalèndher Grégorius, inggih punika Kalèndher Julius ingkang sampun dipunsampurnakaken ing taun 1582.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius V
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Sixtus V