Paus Gregorius XIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Gregorius XIII.

Paus Gregorius XIII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1572-1585).

Panjenenganipun asma aslinipun Ugo Buoncompagno (7 Januari 150210 April 1585). Panjenenganipun misuwur amargi netepaken Kalèndher Gregorian, inggih punika Kalèndher Julian ingkang sampun dipunsampurnakaken ing taun 1582.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Pius V
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Sixtus V