Paus Sixtus V

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Sixtus V punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1585-1590).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Gregorius XIII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Urbanus VII