Paus Urbanus VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Urbanus VII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1590).

Panjenenganipun asma aslinipun Giovanni Battista Castagna.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Sixtus V
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Gregorius XIV