Paus Urbanus VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Urbanus VII punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1590).

Panjenenganipun asma aslinipun Giovanni Battista Castagna.



Dipunrumiyini
déning:
Paus Sixtus V
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Gregorius XIV