Paus Urbanus VII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Paus Urbanus VII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1590).

Panjenenganipun asma aslinipun Giovanni Battista Castagna.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Sixtus V
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Gregorius XIV