Paus Gregorius XIV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Gregorius XIV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1590-1591).

Panjenenganipun asma aslinipun Niccolò Sfondrati.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Urbanus VII
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Innosentius IX