Paus Innosentius IX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Innosentius IX

Paus Innosentius IX punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1591).

Panjenenganipun asma aslinipun Giovanni Antonio Facchinetti.



Dipunrumiyini
déning:
Paus Gregorius XIV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Clemens VIII


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.