Paus Innosentius IX

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Innosentius IX

Paus Innosentius IX punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1591).

Panjenenganipun asma aslinipun Giovanni Antonio Facchinetti.


Dipunrumiyini
déning:
Paus Gregorius XIV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Clemens VIII