Paus Pius IV

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Paus Pius IV punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1559-1565).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Paulus IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius V


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Pius_IV&oldid=817117"