Paus Pius IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Paus Pius IV punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1559-1565).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Paulus IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius V