Paus Pius IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Pius IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1559-1565).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Paulus IV
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius V