Paus Paulus IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Paus Paulus IV

Paus Paulus IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1555-1559).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Marcellus II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius IV