Paus Paulus IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Paus Paulus IV

Paus Paulus IV punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1555-1559).

Panjenenganipun asma aslinipun



Dipunrumiyini
déning:
Paus Marcellus II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius IV