Paus Paulus IV

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Paus Paulus IV

Paus Paulus IV punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1555-1559).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Marcellus II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Pius IV