Paus Marcellus II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Marsellus II
Pope Marcellus II.jpg
Installed 9 April 1555
Term ended 1 Mei 1555
Sadurungé Yulius III
Diterusaké Paulus IV
Personal details
Jeneng lair Marcello Cervini degli Spannochi
Lair 6 Mei 1501
Pati 1 Mei, 1555
Paus Marcellus II

Paus Marcellus II lair ing Ancona, Italia, 6 Juni 1501 – pati ing Roma, Italia, 1 Mèi 1555 ing yuswa 53 taun punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 9 April 1555 dumugi 1 Mei 1555.

Panjenenganipun asma aslinipun Marcello Cervini degli Spannochi.



Dipunrumiyini
déning:
Paus Yulius III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paulus IV