1 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 Mei punika, dinten ingkang kaping 121 utawi 122 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

30 April – 1 Mei – 2 Mei