1 Mèi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 Mèi punika, dinten ingkang kaping 121 utawi 122 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

30 April – 1 Mèi – 2 Mèi