30 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

30 April punika dinten ingkang kaping 120 utawi 121 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Ratu Beatrix maringaken tahtanipun dhumateng Pangéran Willem-Alexander kanggé mimpin Walandi.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    29 April – 30 April – 1 Mèi