30 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

30 April punika dinten ingkang kaping 120 utawi 121 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2013 -Ratu Beatrix maringaken tahtanipun dhumateng Pangéran Willem-Alexander kanggé mimpin Walandi.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    29 April – 30 April – 1 Mèi