30 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

30 April punika dinten ingkang kaping 120 utawi 121 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

29 April – 30 April – 1 Mèi