Bugs Bunny

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Bugs Bunny iku sawijining paraga kartun animasi Amérika Sarékat arupa trewèlu awarna abu-abu. Dhèwèké iku anggota sérial Looney Tunes lan Merrie Melodies karangané Warner Bros. Bugs Bunny nduwé ukara khas "What's Up Doc?" ing logat Basa Inggris Brooklyn, New York. Bugs Bunny metu kapisan ing tanggal 30 April 1938.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Bugs Bunny ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bugs_Bunny&oldid=830110"