Bugs Bunny

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Bugs Bunny iku sawijining paraga kartun animasi Amérika Sarékat arupa trewèlu awarna klawu. Dhèwèké iku anggota sérial Looney Tunes lan Merrie Melodies karangané Warner Bros. Bugs Bunny nduwé ukara khas "What's Up Doc?" ing logat Basa Inggris Brooklyn, New York. Bugs Bunny metu kapisan ing tanggal 30 April 1938.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bugs_Bunny&oldid=1083065"