Warner Bros

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Warner Bros. Entertainment
Produser film
Produser televisi
Perusahaan media (subsidiari dari Time Warner)
Indhustri Media
Diyasa Hollywood, California, Amerika Serikat (1918)
Sing yasa Jack Warner
Harry Warner
Albert Warner
Sam Warner
Kantor gedhé Burbank, California, Amerika Serikat
Wong kunci
Barry Meyer, ketua
Alan F. Horn, Presiden
Edward A. Romano, EVP
Wijil Film
Acara televisi
Olèh-olèhan Green Arrow Up.svg$11,7 milyar USD(2007)[1]
Green Arrow Up.svg$845 milyar USD (2007)
Sing darbé Time Warner
Sana jaringan wb.com

Warner Bros. Entertainment, Inc. (dikenal uga minangka Warner Bros. Pictures, Warner Bros., bentuk formalé Warner Brothers) iku salah siji produser film lan televisi paling gedhé ing donya. Saiki dadi anak parusahan saka grup Time Warner sing markasé ing Burbank, California, Amérika Sarékat.

Kerjasama[besut | besut sumber]

Jaringan anggota[besut | besut sumber]

Prodhuksi film[besut | besut sumber]

Warner Bros. nduwèni studio ing Burbank, California, Amérika Sarékat.
*:domain publik

Katrangan:

  • (DP (....)) = diproduksi bebarengan
  • (D) = distribusi
  • (DS (......)) = mung distribusi lan produksi
    • (DS-USA) = distribusi ing Amérika Sarékat
  • (FR) = film nagara manca
  • (DDP (......) (distributor tambahan); (......) (produser)) kerjasama distributor lan produser

1910-an[besut | besut sumber]

1920-an[besut | besut sumber]

1930-an[besut | besut sumber]

Warner Bros Village ing Florence.

1940-an[besut | besut sumber]

1950-an[besut | besut sumber]

1960-an[besut | besut sumber]

1970-an[besut | besut sumber]

1980-an[besut | besut sumber]

1990-an[besut | besut sumber]

2000-an[besut | besut sumber]

2008[besut | besut sumber]

2009[besut | besut sumber]

2010-an[besut | besut sumber]

2010[besut | besut sumber]

2011[besut | besut sumber]

2012[besut | besut sumber]

2013[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Warner Bros ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Warner_Bros&oldid=999646"