Ocean's Thirteen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ocean's Thirteen iku filem kemidhi bégalan Amérikah sing disutradarai Steven Soderbergh lan nganggo aktor-aktor sing padha. Filem katelu iki dadi filem akir[1] saka sériné Soderbergh (Ocean's Trilogy) nglanjutké filem kapindo sing judhulé Ocean's Twelve taun 2004 lan filem kapisana sing judhulé Ocean's Eleven taun 2001, kang gawéan ulang saka filemé Rat Pack, Ocean's 11, taun 1960. Kabéh aktor lanangé nglakuni péran sing padha karo sadurungé, mung Julia Roberts lan Catherine Zeta-Jones ora muncul manéh.

Aktor Al Pacino lan Ellen Barkin gabung dadi inceran anyar.

Pratélan tetembungan[besut | besut sumber]

  1. filem kemidhi bégalan - comedy heist filem

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ""Ocean's 13" Definitely The Last?". Dijupuk June 17, 2007.