CBS

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


CBS Broadcasting Inc. (CBS)
CBS logo.png
Tipe Stasiun televisi
Stasiun radio
Nama sebelumnya United Independent Broadcasters (1927)
Columbia Phonographic Broadcasting System (1927–1928)
Slogan Only CBS
Negara Bendera_Amerika Serikat Amerika Serikat
Jangkauan Amerika Serikat, Kanada, Meksiko, Amerika Selatan, Britania Raya, Filipina, India, Israel, Swedia, Australia, Polandia, Rusia, Denmark, Taiwan
Diluncurkan 1927 (radio); 1939 (televisi)
Pendiri (as CBS) William S. Paley
Pemilik CBS Corporation
Tokoh penting Leslie Moonves, Presiden Direktur
Situs web www.cbs.com

CBS inggih punika salah satunggaling stasiun televisi wonten ing Amérika Serikat. Stasiun tipi punika ngedalaken siaraken ingkng sepisanan wonten ing taun 1927 wonten ing radio lan ing taun 1939 wonten ing sak ngajengipun tipi langsung. Kantor pusatipun stasiun punika inggih wonten ing New York lan konsep adicaranipun inggih boten kathah ngalami éwah - éwahan kaliyan stasiun tipi sanesipun. CBS inggih dipundhirikaken déning William S. Paley.[1]

Slogan[sunting | Owah sumber]

125px|thumb|right|Teater Ed Sullivan

1963 - 1971[sunting | Owah sumber]

  • 1963: "The Stars' Address is CBS"
  • 1965: "Hey, Look Us Over!"
  • 1966: "You'll See Stars!"
  • 1967: "Get In the Winner's Circle"
  • 1968: "The Look of a Winner!"
  • 1969: "The Best Television on Television"
  • 1970: "The Man Can't Bust Our Network" (Operation 100)
  • 1970: "The Revolutionaries are on CBS"
  • 1971: "Where the Good Times Are"

1972 - 1979[sunting | Owah sumber]

  • 1972: "Have We Got a Fall For You!"
  • 1973: "The Best is Right Here on CBS" aka "CBS is Easy on the Eyes"
  • 1974: "See the Best...CBS"
  • 1975: "Catch the Brightest Stars on CBS"
  • 1976: "The Hot Ones"
  • 1977: "There's Something in the Air"
  • 1978: "The 32 Days of Fabulous February!" (sweeps)
  • 1978: "Turn Us On, We'll Turn You On"
  • 1979: "We're Coming On" (February)
  • 1979: "We're Looking Good!" (Dipunginakaken déning ATV-10 Melbourne tahun 1981)

1980 - 1991[sunting | Owah sumber]

1992-sak punika[sunting | Owah sumber]

  • 1991: "The Look of America is CBS"
  • 1992: "This is CBS"
  • 1993: "It's All Right Here"
  • 1993: "Can't Stop at the Top"
  • 1994: "Everyday People" aka "CBS People"
  • 1995: "You're on CBS"
  • 1996: "Welcome Home (to a CBS Night)"
  • 1997: "The Address is CBS...Welcome Home"
  • 1999: "The Address is CBS"
  • 2000- 2005: "It's All Here"
  • 2005: "America's Most Watched Network"
  • 2005: "Everybody's Watching CBS"
  • 2006- 2009: "We Are CBS"
  • 2009- sak punika: "Only CBS"

Dhaptar adicara[sunting | Owah sumber]

Adicara- adicara tipi ingakng dipunsiaraken wonten ing stasiun tipi CBS ing antawisipun inggih punika kados mekaten:[2]

Sinetron[sunting | Owah sumber]

Drama[sunting | Owah sumber]

Sitkom[sunting | Owah sumber]

Kartun[sunting | Owah sumber]

Adicara ing tengah dalu[sunting | Owah sumber]

Realitas[sunting | Owah sumber]

Cookie Jar TV[sunting | Owah sumber]

Pawartos[sunting | Owah sumber]

Olahraga[sunting | Owah sumber]

Dolanan[sunting | Owah sumber]

Sanès-sanèsipun[sunting | Owah sumber]

CBS Television Distribution[sunting | Owah sumber]

CBS Television Distribution makarya ing bidhang perfilman.

Televisi lokal[sunting | Owah sumber]

Alabama[sunting | Owah sumber]

Alaska[sunting | Owah sumber]

Arizona[sunting | Owah sumber]

Arkansas[sunting | Owah sumber]

California[sunting | Owah sumber]

Colorado[sunting | Owah sumber]

Connecticut[sunting | Owah sumber]

District of Columbia[sunting | Owah sumber]

Florida[sunting | Owah sumber]

Georgia[sunting | Owah sumber]

Guam[sunting | Owah sumber]

Hawaii[sunting | Owah sumber]

Idaho[sunting | Owah sumber]

Illinois[sunting | Owah sumber]

Indiana[sunting | Owah sumber]

Iowa[sunting | Owah sumber]

Kansas[sunting | Owah sumber]

Kentucky[sunting | Owah sumber]

Louisiana[sunting | Owah sumber]

Maine[sunting | Owah sumber]

Maryland[sunting | Owah sumber]

Massachusetts[sunting | Owah sumber]

Michigan[sunting | Owah sumber]

Minnesota[sunting | Owah sumber]

Mississippi[sunting | Owah sumber]

Missouri[sunting | Owah sumber]

Montana[sunting | Owah sumber]

Nebraska[sunting | Owah sumber]

Nevada[sunting | Owah sumber]

New Mexico[sunting | Owah sumber]

New York[sunting | Owah sumber]

North Carolina[sunting | Owah sumber]

North Dakota[sunting | Owah sumber]

Ohio[sunting | Owah sumber]

Oklahoma[sunting | Owah sumber]

Oregon[sunting | Owah sumber]

Pennsylvania[sunting | Owah sumber]

Rhode Island[sunting | Owah sumber]

South Carolina[sunting | Owah sumber]

South Dakota[sunting | Owah sumber]

Tennessee[sunting | Owah sumber]

Texas[sunting | Owah sumber]

Utah[sunting | Owah sumber]

Vermont[sunting | Owah sumber]

U.S. Virgin Islands[sunting | Owah sumber]

Virginia[sunting | Owah sumber]

Washington[sunting | Owah sumber]

West Virginia[sunting | Owah sumber]

Wisconsin[sunting | Owah sumber]

Wyoming[sunting | Owah sumber]

Delengen Uga[sunting | Owah sumber]

Cathetan Suku[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=CBS&oldid=884698"