Savannah, Georgia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dunungé Savannah ing Georgia

Savannah iku kutha ing Amérika Sarékat. Dunungé ana ing sisih wétan, ya iku ing praja Georgia. Ing taun 2000, kutha iki duwé padunung cacahé 131.510 jiwa lan jembar wewengkon 202,3 km². kanthi kapadhetan 679,4 jiwa/km². Ing wewengkon metropolitan padunungé gunggung 310.000 jiwa. Kutha iki minangka kutha paling gedhé kaloro ing praja Georgia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]