Savannah, Georgia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dunungé Savannah ing Georgia

Savannah iku kutha ing Amérika Sarékat. Dunungé ana ing sisih wétan, ya iku ing praja Georgia. Ing taun 2000, kutha iki sing ndunungi cacahé 131.510 jiwa lan jembar wewengkon 202,3 km². kanthi kapadhetan 679,4 jiwa/km². Ing wewengkon metropolitan sing ndunungi gunggung 310.000 jiwa. Kutha iki minangka kutha gedhé dhéwé kaloro ing praja Georgia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]