Savannah, Georgia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Dunungé Savannah ing Georgia

Savannah iku kutha ing Amérika Sarékat. Dunungé ana ing sisih wétan, ya iku ing praja Georgia. Ing taun 2000, kutha iki kang ndunungi cacahé 131.510 jiwa lan jembar wewengkon 202,3 km². kanthi kapadhetan 679,4 jiwa/km². Ing wewengkon metropolitan kang ndunungi gunggung 310.000 jiwa. Kutha iki minangka kutha gedhé dhéwé kaloro ing praja Georgia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]