The Big Bang Theory

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

The Big Bang Theory iku sawijining sérial komedi Amérika Sarékat sing wiwit digawé saka taun 2008. Acara télévisi iki nyritakaké sakelompok wong-wong pinter lan bintangé ya iku Sheldon lan Raj.