The Big Bang Theory

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

The Big Bang Theory iku sawijining kumidhi swasana saka Amérikah Sarékat sing wiwit digawé saka taun 2007. Acara télévisi iki nyaritakaké sakumpulan wong pinter. Bintangé ya iku Sheldon lan Raj.