Phoenix, Arizona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Phoenix iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing praja Arizona, Amérika Sarékat. Kutha iki ndarbèni kang ndunungi kurang luwih 1,5 yuta jiwa lan dunungé ana ing satengahé ara-ara wedhi. Kutha iki kutha kang gedhé dhéwé kaping 6 in Amérika Sarékat.

Tokoh saka Phoenix[besut | besut sumber]