Phoenix, Arizona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Phoenix iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing praja Arizona, Amérika Sarékat. Kutha iki ndarbèni sing ndunungi kurang luwih 1,5 yuta jiwa lan dunungé ana ing satengahé ara-ara wedhi. Kutha iki kutha sing gedhé dhéwé kaping 6 in Amérika Sarékat.

Tokoh saka Phoenix[besut | besut sumber]