Phoenix, Arizona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Phoenix iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing praja Arizona, Amérikah Sarékat. Kutha iki ndarbèni kang ndunungi kurang luwih 1,5 yuta jiwa lan dunungé ana ing satengahé ara-ara wedhi. Kutha iki kutha kang gedhé dhéwé kaping 6 in Amérikah Sarékat.

Tokoh saka Phoenix[besut | besut sumber]