Phoenix, Arizona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Phoenix iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing praja Arizona, Amérika Sarékat. Kutha iki ndarbèni kang ndunungi kurang luwih 1,5 yuta jiwa lan dunungé ana ing satengahé ara-ara wedhi. Kutha iki kutha kang gedhé dhéwé kaping 6 in Amérika Sarékat.

Tokoh saka Phoenix[besut | besut sumber]