Phoenix, Arizona

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Phoenix iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing nagara bagéan Arizona, Amérika Sarékat. Kutha iki ndarbèni padunung kurang luwih 1,5 yuta jiwa lan dunungé ana ing satengahé ara-ara wedhi. Kutha iki kutha sing gedhé dhéwé kaping 6 in Amérika Sarékat.

Tokoh saka Phoenix[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Phoenix,_Arizona&oldid=972175"