Phoenix, Arizona

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Phoenix iku kutha krajan lan kutha gedhé dhéwé ing nagara bagéan Arizona, Amérika Sarékat. Kutha iki ndarbèni padunung kurang luwih 1,5 yuta jiwa lan dunungé ana ing satengahé ara-ara wedhi. Kutha iki kutha sing gedhé dhéwé kaping 6 in Amérika Sarékat.

Tokoh saka Phoenix[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Phoenix,_Arizona&oldid=972175"