Buffalo, New York

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Buffalo iku kutha ing praja New York, AS. Buffalo iku kutha gedhé dhéwé kaloro ing praja New York.

Ana watara 280.000 jiwa sing ndunungi manggon ing Buffalo, sing kalebu wewengkon saubengé Buffalo ana punjul 1 yuta jiwa.

Buffalo dumunung ing sisih wétan Tlaga Erie cedhak Kali Niagara, cedhak Grojogan Niagara, lan Kanada.