Buffalo, New York

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Buffalo iku kutha ing praja New York, AS. Buffalo iku kutha paling gedhé kaloro ing praja New York.

Ana watara 280.000 jiwa padunung manggon ing Buffalo, sing kalebu wewengkon saubengé Buffalo ana luwih saka 1 yuta jiwa.

Buffalo dumunung ing sisih wétan Tlaga Erie cedhak Kali Niagara, cedhak Grojogan Niagara, lan Kanada.