Buffalo, New York

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Buffalo iku kutha ing nagara bagéyan New York, AS. Buffalo iku kutha paling gedhé kaloro ing nagara bagéyan New York.

Ana watara 280.000 jiwa padunung manggon ing Buffalo, sing kalebu wewengkon saubengé Buffalo ana luwih saka 1 yuta jiwa.

Buffalo dumunung ing sisih wétan Tlaga Erie cedhak Kali Niagara, cedhak Grojogan Niagara, lan Kanada.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Buffalo,_New_York&oldid=972884"