San Antonio, Texas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

San Antonio iku kutha ing Amérikah Sarékat. Dunungé ing sisih kidul, ya iku ing praja Texas. Ing taun 2005, kutha iki sing ndunungi 1.256.509 jiwa. Ing laladan metropolitan, cacahing sing ndunungi ana 1.889.797 jiwa. Kutha iki jembaré 1.067 km².

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]