San Antonio, Texas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

San Antonio iku kutha ing Amérika Sarékat. Dunungé ing sisih kidul, ya iku ing nagara bagéyan Texas. Ing taun 2005, kutha iki nduwèni padunung 1.256.509 jiwa. Ing laladan metropolitan, cacahing padunung ana 1.889.797 jiwa. Kutha iki jembaré 1.067 km².

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]