Augusta, Georgia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kutha Augusta, Georgia

Augusta, Georgia iku kutha ing nagara bagéyan Georgia, Amérika Sarékat kanthi padunung cacahé 189,366[1] (kira-kira taun 2006). Kutha iki minangka kutha paling gedhé nomer loro ing nagara bagéyan Georgia, lan kutha paling gedhé ing laladan ilèn Kali Savannah pérangan tengah.

Sacara internasional, Augusta kondhang kanthi anané kajuwaraan golf Master saben mangsa semi.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Augusta,_Georgia&oldid=1016500"