Augusta, Georgia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Kutha Augusta, Georgia

Augusta, Georgia iku kutha ing nagara bagéyan Georgia, Amérika Sarékat kanthi padunung cacahé 189,366[1] (kira-kira taun 2006). Kutha iki minangka kutha paling gedhé nomer loro ing nagara bagéyan Georgia, lan kutha paling gedhé ing laladan ilèn Kali Savannah pérangan tengah.

Sacara internasional, Augusta kondhang kanthi anané kajuwaraan golf Master saben mangsa semi.

Kutha kembar[sunting | besut sumber]

Referensi[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Augusta, Georgia ing Wikimedia Commons.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Augusta,_Georgia&oldid=1016500"