Crazy, Stupid, Love

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Crazy, Stupid, Love.
Gambar:CrazyStupidLovePoster.jpg
Poster Film
Disutradarani Glenn Ficarra
John Requa
Diprodhuseri Steve Carell
Denise Di Novi
Ditulis déning Dan Fogelman
Dibintangi Steve Carell
Ryan Gosling
Julianne Moore
Emma Stone
John Carroll Lynch
Analeigh Tipton
Marisa Tomei
Kevin Bacon
Dimusiki Christophe Beck
Nick Urata
Sinématografi Andrew Dunn
Dibesut déning Lee Haxall
Perusahaan
prodhuksi
Carousel Productions
Dibabar déning Warner Bros. Pictures
Tanggal metu
  • Juli 29, 2011 (2011-07-29)
Suwéné
118 Menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $50 Juta[1]
Kalarisan $142,851,197[1]

Crazy, Stupid, Love. nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Glenn Ficarra lan John Requa. Skénariyo kagem filem punika kaanggit déning Dan Fogelman. Juru damel filem kapasrahaken dhumateng Steve Carell lan Denise Di Novi. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Christope Beck sesarengan Nick Urata. Wondéné sinematografi dipuncakaken déning Andrew Dunn, lan juru besut kalaksanan déning Lee Haxal. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Steve Carell, Ryan Gosling, Julianne Moore, lan Emma Stone. Crazy, Stupid, Love dipunbabar ing surya 29 Juli 2011.[2][3][4][5][6][7] Dumugi pungkasanipun panggiyaran wonten gedhung bioskop, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $142,851,197, nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pendamelan, nggih punika $50 yuta.

Pemain[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Crazy, Stupid, Love. (2011)". Box Office Mojo. IMDb. Dijupuk October 10, 2011. 
  2. ArtisanNewsService (2010-04-29), Emma Stone Ans Paper Man Interview 
  3. Milly, Jenna (July 26, 2011). "Podcast: Dan Fogelman Talks Crazy, Stupid, Love". Script Magazine. Dijupuk August 17, 2014. 
  4. Fleming, Michael (December 17, 2009). "WB buys script for Carell". Variety. Dijupuk August 17, 2014. 
  5. Brodesser-Akner, Claude (March 16, 2010). "Zombieland[[:Cithakan:']]s Emma Stone in Talks to Join the Steve Carell–Ryan Gosling Comedy". Vulture.com. Dijupuk August 17, 2014.  Cengkah URL–pranalawiki (pitulung)
  6. McNary, Dave (April 7, 2010). "Top Model to star in Carell-Gosling pic". Variety. Dijupuk August 17, 2014. 
  7. Kit, Borys (April 12, 2010). "Kevin Bacon joins Steve Carell film". The Hollywood Reporter. Dijupuk August 17, 2014. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]