Julianne Moore

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Moore ing premiere Savage Grace, April 2008

Julianne Moore (3 Dhésèmber 1960) iku sawijining aktris A.S.

Pranala njaba[besut | besut sumber]