Ryan Gosling

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Ryan Gosling

Ryan Thomas Gosling (lair 12 Nopèmber 1980)[1] ya iku juru main filem, musik, lan prodhuser. Dhèwèké miwiti kariré dadi bintang cilik ana ing Mickey Mouse Club (1993–95) Disney Channel lan banjur muncul ana ing program panglipur kulawarga kaya ta Are You Afraid of the Dark? (1995) lan Goosebumps (1996). Dhèwèké uga dadi bintang filem ing Breaker High (1997–98), ndhapuk dadi Sean Hanlon, lan Young Hercules (1998–99), dadi juru main réwang. Mentas pisanan ndhapuk dadi wong Yahudi néo-Nazi ing The Believer (2001), dhèwèké banjur ngedegaké réputasi kanggo mbintangi filem kaya ta Murder by Numbers (2002), The Slaughter Rule (2002), lan The United States of Leland (2003).

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Ryan Gosling Biography (1980-)". FilmReference.com. Dijupuk July 9, 2014.