Emma Stone

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Emily Jean "Emma" Stone (lair 6 Nopèmber 1988) ya iku juru main filem asalé saka Amérika Sarékat. Dadi salah siji juru main filem sing bayaré paling dhuwur ing dunya, dhèwèké dadi nominasi Academy Award ping pisan, British Academy Film Awards ping pindho, lan Golden Globe Awards ping pindho, sarta menang Screen Actors Guild Awards ping pindho. Liyané main filem, dhèwèké nyengkuyung sawenèh obah-obahan, kaya ta mangun kasadharan ngenani bebaya kanker payudara.