The Hangover

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. The Hangover nggih punika sesirah filem sandhiwara komedi saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Todd Phillips. Skénariokagem filem punika dipunanggit déning Jon Lucas. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Todd Phillips lan Daniel Goldberg. Tanggel jawab perkawis musik kapasrahaken dhumateng Christopher Beck. Sinematografi dipuncakaken déning Lawrence Sher. Pambesutan filem kalampahan Debora Neil-Fisher. Wondéné juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha, lan Heather Graham. Filem punika kababar wong Amérika Lor surya 5 Juni 2009 lan nampi pangalembana saking para juru kritik, sarta para pamirsa. Dumugi pungkasanipun pangeduman, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $459.422.869, nglangkungi ardhana ingkang sampun dipuncakaken kagem kabetahan pandamelan, nggih punika namung $35 yuta.[1][2][3][4]

Pemeran[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Top Grossing R Rated Movies at the Box Office". Box Office Mojo. Dijupuk 2013-08-08. 
  2. "Lindsay Lohan Turned Down Role in "The Hangover"". Us Magazine. June 8, 2009. Diarsip saka sing asli ing 2012-01-12. Dijupuk 2011-11-22. 
  3. Sagal, Peter (June 6, 2009). "Not My Job: Ed Helms (Audio Segment)". Wait Wait... Don't Tell Me!. NPR. Dijupuk 2009-06-09. 
  4. Nepales, Ruben (May 26, 2011). "Ken Jeong on going nude". Inquirer Entertainment. Dijupuk 2013-08-08. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]