Mike Epps

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mike Epps (2013)

Michael Elliot "Mike" Epps (lair ing Amérikah Sarékat, 18 Novèmber 1970; umur 50 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]