Mike Epps

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Michael Elliot "Mike" Epps (lair ing Amérikah Sarékat, 18 Novèmber 1970; umur 48 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]