18 Novèmber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

18 November punika, dinten ingkang kaping 322 utawi 323 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]