Sucker Punch (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Sucker Punch nggih punika sesirah filem Amérikah Sarékat taun 2011 Film. Filem punika kaarahaken déning Zack Snyder. Piyambakipun ugi ngrangkep minangka panganggit cariyos kagem skénario, ingkang kaserat déning Zack Snyder lan Steve Shibuya. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel nggih punika DeborahSnyder lan Zack Snyder. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Tyler Bates sesarengan Marius de Vries. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Emily Browning, Abbie Cornish, Jena Malone, Vanessa Hudgens, lan Jamie Chung. Filem punika dipunbabar ing surya 25 Maret 2011.[1]

Pemain[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Title << British Board of Film Classification". bbfc. 2011-04-01. Dijupuk 2011-05-25. 
  2. Clark, Krystal. "Emily Browning Replaces Amanda Seyfried in Sucker Punch". Screen Crave. Dijupuk 2009-05-13. 
  3. Rachel Abramowitz (2009-08-06). "Zack Snyder's 'Sucker Punch' will be a special brand of girl crazy". Los Angeles Times. 
  4. Brevet, Brad (2009-04-22). "Did Evan Rachel Wood Drop Off Snyder's 'Sucker Punch' To Sip on 'True Blood' Instead?". Rope of Silicon. Dijupuk 2009-05-14. 
  5. Carroll, Larry. "Zack Snyder Transforming ‘High School Musical’ Star Vanessa Hudgens Into A 'Sucker Punch' Badass". MTV. Dijupuk 2009-06-30. 
  6. Matt Goldberg (2009-04-21). "The Asylum Has Revolving Doors in Zack Snyder's Sucker Punch". Dijupuk 2009-05-13. 
  7. Elizabeth Snead (2009-08-11). "VIDEO SCOOP: Carla Gugino, Vanessa Hudgens may sing a duet in 'Sucker Punch'?". Los Angeles Times. Dijupuk 2009-08-12. 
  8. McNary, Dave (2009-08-27). "Oscar Isaac set for 'Punch'". Variety. Dijupuk 2009-08-28. 
  9. Kit, Borys (2009-08-19). "Jon Hamm gets 'Sucker' punched". The Hollywood Reporter. Dijupuk 2009-08-22. [pranala mati]
  10. Steve 'Frosty' Weintraub (2009-06-24). "Zack Snyder talks WATCHMEN Director's Cut Blu-ray, Comic-Con 2009, 300 Blu-ray, and SUCKER PUNCH". 

Pranala njawi[besut | besut sumber]