Lego

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Logo saka Lego

Lego (diwaca légo) iku dolanan bocah saka plastik sing bisa kanggo bahan yasan kaya bata. Dolanan iki diprodhuksi déning The Lego Group, sawijining perusahaan swasta ing Billund, Dènmark. Produk utama perusahaan iki, ya iku bata Lego sing bisa ditumpuk-tumpuk lan nancep raket sawijiné karo liyané. Manawa arep dibongkar, ya bisa. Mulané iku Lego bisa kanggo bahan dhasar kanggo nggawé mèh kabèh yasan lan wahana. "Lego History-About Us". Lego. Dibukak ing 6 September 2015.</ref>[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "How a Lego Works". How Stuff Works. Dibukak ing 6 September 2015.