A Cinderella Story

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
A Cinderella Story
200px
Juru arah Mark Rosman
Juru gawé Ilyssa Goodman
Hunt Lowry
Dylan Sellers
Clifford Werber
Juru tulis Leigh Dunlap
Juru paraga Hilary Duff
Chad Michael Murray
Jennifer Coolidge
Juru dum Warner Bros.
Suwé
95 menit
Rantaman US$ 20.000.000 (perkiraan)

A Cinderella Story iku filem Amérika Sarékat kang didhistribusiake Warner bross ing taun 2004. Film iki dibintangi déning Hillary Duff lan Chad Michael Murray.

Paraga[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cathetan suku[besut | besut sumber]