A Cinderella Story

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
A Cinderella Story
200px
Disutradarani Mark Rosman
Diprodhuseri Ilyssa Goodman
Hunt Lowry
Dylan Sellers
Clifford Werber
Ditulis déning Leigh Dunlap
Dibintangi Hilary Duff
Chad Michael Murray
Jennifer Coolidge
Dibabar déning Warner Bros.
Suwéné
95 menit
Rantaman US$ 20.000.000 (perkiraan)

A Cinderella Story iku filem Amérika Sarékat kang didhistribusiake Warner bross ing taun 2004. Film iki dibintangi déning Hillary Duff lan Chad Michael Murray.

Ingkang maragani[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]