17 Again (filem)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
17 Again
Gambar:17again.jpg
Poster bioskop
Disutradarani Burr Steers
Diprodhuseri Adam Shankman
Jennifer Gibgot
Ditulis déning Jason Filardi
Keenan Donahue
Dibintangi Matthew Perry
Zac Efron
Leslie Mann
Thomas Lennon
Sterling Knight
Michelle Trachtenberg
Dimusiki Rolfe Kent
Sinématografi Tim Suhrstedt
Dibesut déning Padraic McKinley
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning New Line Cinema
Tanggal metu
 Australia
9 April 2009
 Amerika Serikat
17 April 2009
Suwéné
102 menit
Nagara  Amerika Serikat
Basa Inggris
Rantaman $20.000.000 (per.)[1]
Kalarisan $127.870.187[2]

17 Again nggih punika filem komedi saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Burr Steers. Skénario kagem filem punika kaserat déning Jason Filardi lan Keenan Donahie. Ingkang ngyahi jejibahan minangka juru damel nggih punika Adam Shankman sesarengan Jennifer Gibgot. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Rofle Kent. Sinematografi dipuncakaken déning TIm Suhrstedt. Wondéné pambesutan filem kalampahaken Padraic McKnley. Juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Mattew Perry, Zac Efron, Leslie Mann, Allison Miller, lan Michelle Trachtenber. 17 Again dipunbabar kagem pamirsa Amérikah Sarékat surya 17 April 2009. Dumugi pungkasanipun pangeduman, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $127.870,187, nglangkungi ardhana ingkang sampun medal kagem kabetahan pendamelan, nggih punika $20.000.000.[3][4][5][6]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Box office / business for 17 Again (2009)". Internet Movie Database. Dijupuk 2009-04-22. 
  2. "17 Again (2009)". Box Office Mojo. Dijupuk 2009-06-22. 
  3. "17 Again Reviews, Ratings, Credits, and More". Metacritic. CBS. 2009-04-17. Dijupuk 2012-09-15. 
  4. Fritz, Ben (2009-04-17). "Zac Efron and '17 Again' expected to rule box office". Los Angeles Times. 
  5. McClintock, Pamela (April 19, 2009). "’17 Again’ tops weekend box office". Variety. Dijupuk June 13, 2014. 
  6. "17 Again (2009) - Box Office Mojo". www.boxofficemojo.com. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]