Journey 2: The Mysterious Island

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Journey 2: The Mysterious Island
Gambar:Journey 2 Poster.jpg
Poster Film
Disutradarani Brad Peyton
Diprodhuseri Beau Flynn
Tripp Vinson
Charlotte Huggins
Diskénariyoni Brian Gunn
Mark Gunn
Carita déning Richard Outten
Brian Gunn
Mark Gunn
Dibintangi Dwayne Johnson
Michael Caine
Josh Hutcherson
Vanessa Hudgens
Luis Guzman
Kristin Davis
Dimusiki Andrew Lockington
Sinématografi David Tattersall
Dibesut déning David Rennie
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Warner Bros. Pictures[1]
Tanggal metu
  • Januari 19, 2012 (2012-01-19) (Australia)
  • Fèbruari 2, 2012 (2012-02-02) (Philippines)
  • Fèbruari 10, 2012 (2012-02-10) (United States)
Suwéné
94 Menit[2]
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Palauan
Rantaman $79 million[3]
Kalarisan $325,860,290[3]

Journey 2: The Mysterious Island nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2012. Film punika kaarahaken déning sutradhara Brad Peyton. Brian Gunn sesarengan kalian Mark Gunn kadhapuk dados panganggit skénario dhedhasar saking cariyos pakaryanipun RichardOutten, Brian Guun, lan Mark Gunn. Wondéné Beau Flynn, Tripp Vinson lan Charlotte Huggins ngayahi jejibahanminangka juru damel. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani filem punika antawisipun Dwayne Johnson, Josh Hutcherson, Vanessa Hudgens, lan sanèsipun. Journey2: The Mysterious Island dipunbabar ing surya 10 Februari 2012. Kanthi rantaman $79 yuta, dumugi pungkasanipun panggiyaran, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $325,860,290.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. a b "Journey 2: The Mysterious Island (2012): Full Production Credits". New York Times. Dijupuk 2012-3-23.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. "JOURNEY 2 - (PG)". British Board of Film Classification. Dijupuk 2012-01-06. 
  3. a b "Journey 2: The Mysterious Island (2012)". Box Office Mojo. Dijupuk 2012-05-15. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]