Sony

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Sony iku firma lan mèrek Jepang. Perusahaan iki diadegaké ing tanggal 7 Mèi 1946. Kantor gedhéné kapernah ing Kōnan Minato, Tokyo, Jepang.

Kasil produk saka Sony[besut | besut sumber]

Sony punika sampun dhamél manéka rupa piranti-piranti élektronik, kaya ta tilpun sélulér [1], telepisi [2],[2]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


  1. ^ Produk sélulér saka Sony
  2. ^ a b Produk telepisi saka Sony