29 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

29 April punika dinten ingkang kaping 119 utawi 120 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 29 April 2011 Pawiwahan Pangéran William saking Karajan Manunggal lan Kate Middleton kalaksanan ing Gréja Westminster Abbey, London, Inggris.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

    Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

    28 April – 29 April – 30 April