29 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

29 April punika dinten ingkang kaping 119 utawi 120 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 29 April 2011 Pawiwahan Pangéran William saking Karajan Manunggal lan Kate Middleton kalaksanan ing Gréja Westminster Abbey, London, Inggris.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

    Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

    28 April – 29 April – 30 April