29 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

29 April punika dinten ingkang kaping 119 utawi 120 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

28 April – 29 April – 30 April