William Arthur Philip Louis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pangéran William
Prince William of Wales RAF.jpg
Pangéran William nalika tanggal 12 Juni 2010.
GariniCatherine Elizabeth Middleton
Jeneng dawa
William Arthur Philip Louis
WangsaDinasti Windsor
BapaPangéran Charles saking Wales
IbuPutri Diana saking Wales

William Arthur Philip Louis utawi ingkang asring dipunsebat Pangeran William lair ing Karajan Manunggal, 21 Juni 1982; umur 37 taun) punika putra saking Pangéran Charles, Pangéran saking Wales lan almarhum Diana, Putri saking Wales, saha putu saking Ratu Elizabeth II lan Pangéran Philip, saking Edinburgh.[butuh sitiran] Piyambakipun gadhah garis pewaris tahta karajan nomer kalih bibar tiyang sepuhipun, Pangéran Charles.[butuh sitiran]

Cathetan suku[besut | besut sumber]