William Arthur Philip Louis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pangéran William
ꦥꦔꦺꦫꦤ꧀ꦮꦶꦭꦶꦪꦩ꧀
Prince William of Wales RAF.jpg
Pangéran William nalika tanggal 12 Juni 2010.
Pangeran Wales
LairPrince William of Wales
21 Juni 1982
Rumah Sakit St Mary, London
GariniCatherine Elizabeth Middleton
PutraPangeran George saking Cambridge
Putri Charlotte
Pangeran Louis saking Cambridge
Jeneng dawa
William Arthur Philip Louis
WangsaWangsa Windsor resmi
Wangsa Glücksburg liwat rama
Bapa Charles III
IbuPutri Diana saking Wales

William Arthur Philip Louis utawi ingkang asring dipunsebat Pangeran William lair ing Karajan Manunggal, 21 Juni 1982; umur 40 taun) punika putra makutha saking Raja Charles III, Raja Karajan Manunggal lan almarhum Diana, Putri saking Wales, saha putu saking Ratu Elizabeth II lan Pangéran Philip, saking Edinburgh.[butuh sitiran] Piyambakipun gadhah garis pewaris tahta karajan nomer kalih bibar tiyang sepuhipun, Pangéran Charles.[butuh sitiran]

Cathetan suku[besut | besut sumber]