Edinburgh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dunungé Edinburgh ing Sekotlan.

Edinburgh iku kutha karajan lan kutha gedhé dhéwé kapindho ing Sekotlan. sing ndunungi watara 450.000 jiwa (2002). Kutha iki dumunung ing pasisir wétan tanah cendhèk tengah Sekotlan. Kutha iki wis dadi kutha krajan Sekotlan wiwit taun 1437 lan minangka papan Eksekutif Sekotlan.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Edinburgh duwé gayutan kutha kembar karo sawatara kutha ing Éropah lan donya.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Cithakan:Sekotlan-geo-stub